Gebouwen
& Huren

De Kauwgomballenfabriek (KBF) bestaat uit vijf verschillende industriële gebouwen, met een diversiteit aan bouwstijlen uit de jaren ‘50, ’70 en ’80. De afzonderlijke gebouwen zijn in de afgelopen jaren gemoderniseerd, met behoud van de eigen signatuur.

Ben je op zoek naar een inspirerende werkplek en wil je weten of er passende ruimte beschikbaar is? 

Overzicht KBF gebouwen

KBF Warehouse

Ooit werd dit gebouw gebruikt als productiehal met kantoor, maar nu wordt het gebouw getransformeerd naar een indrukwekkende werkplek waar verleden, heden en toekomst samenkomen. 

Bekijk het huuraanbod >>

KBF Factory

Dit is het originele gedeelte van de oude Kauwgomballenfabriek, te herkennen aan de gevel. In dit historische gebouw vind je meerdere ondernemers.

Bekijk hier het huuraanbod >>

KBF Lab

Dit op zichzelf staande gebouw is onderdeel van de Kauwgomballenfabriek. In de voorbouw zijn de eerste en tweede verdieping ingericht met kleinere units met een flexibel karakter. De achterbouw bestaat uit een verhoogde begane grond met prachtige boogdaken en grote raampartijen. Naast NextView, Axivate en Lingotto als bestaande huurders, zal de Social Impact Factory in het najaar van 2023 haar intrek nemen in KBF Lab.

Momenteel zijn er geen ruimtes te huur.

KBF Head Quarter (HQ)

Dit gebouw kenmerkt zicht door zeer hoge ruimtes. Huurders creëren entresolvloeren en podia om hier optimaal gebruik van te maken. Cognizant en DPG Media zijn onder andere gebruikers in dit inspirerende gebouw.

KBF Workshop

In dit gedeelte van de Kauwgomballenfabriek vind je o.a. het congrescentrum van Postillion Hotels. Hier kan je terecht voor grote bijeenkomsten of events. Aan de voorzijde op de eerste verdieping heeft huurder Valtech plaatsgenomen.