circle_tehuur_01

Creatieve kantoorloft

Te huur: Creatieve kantoorloft, ca. 935 m2 v.v.o.

Paul van Vlissingenstraat 10F

Tijdens de gedeeltelijke renovatie en verbouwing in de Kauwgomballenfabriek, momenteel in de laatste fase, is een nieuwe en inspirerende kantoorruimte ontstaan die nu te huur wordt aangeboden.

nummer 10F

De ruimte

De hoofdingang op nummer 10 wordt gedeeld met Qmusic en Cognizant/Mirabeau.

Via lift of trap bereik je de tweede verdieping waar je een groots entree wacht. Het Atrium van 117 m2 is op het hoogste punt 6 meter en bovendien geheel van glas, waardoor je een weids uitzicht hebt over de stedelijke omgeving. De prachtige ontmoetingsplek loopt over in een loftachtige ruimte die zich over circa 800 m2 uitstrekt. Genoeg ruimte om alle wensen te verwezenlijken. Bij de kantoorruimte horen 6 parkeerplekken.

De ruimte wordt casco+ opgeleverd en is grotendeels vrij indeelbaar. De vloer wordt vlak opgeleverd, zodat de huurder zelf de afwerking kan bepalen. Het plafond in het kantoor wordt gekenmerkt door de originele houten balkenlaag, de muren worden wit afgewerkt.

Het Atrium is voorzien van vloerverwarming en in het kantoorgedeelte hangen radiatoren. Daarnaast wordt het verblijfscomfort in de gehele ruimte verbeterd door luchtbehandeling met topkoeling-en verwarming.

De dichte ramen zijn voorzien van dubbel glas en het dak is geïsoleerd. De cascoruimte is voorzien van een brandmeldinstallatie die voldoet aan de veiligheidsvoorschriften.

Een betegeld toilet voorzien van wastafels wordt standaard geleverd. Ook is een aansluitpunt voor riolering voorzien ten behoeve van een pantry, de exacte locatie in overleg te bepalen.

circle_thehuur_02

Genoeg ruimte om alle wensen te verwezenlijken.

20180201_KBF-verhuur_nw

Informatie

Huurspecificaties

Oplevering aan huurder:
15 juni 2018

Huurprijs:
€ 230,00 per m2 per jaar (excl. btw)

Servicekosten:
ca. € 25,00 per m2 per jaar (excl. btw)*

Parkeren:
6 parkeerplaatsen ad € 1.750,00 p.p. per jaar (excl. btw)

* vaste afdracht, afhankelijk van afname diensten

Ontwikkelingen

in de directe omgeving

Hotel Postillion
Tussen de Kauwgomballenfabriek en de metrobaan wordt de laatste hand gelegd aan een door Lingotto ontwikkeld viersterrenhotel met 256 kamers en met ondergrondse parkeergarage. Het maaiveld wordt opnieuw aangelegd, zodat direct voor de Kauwgomballenfabriek een autoluwe en aangename verblijfplaats ontstaat. Oktober 2018 is dit project gereed.

Black Swan
Het onderzoek naar de mogelijkheden voor een 70 m2 hoge woon-en werktoren op de Daniel Goedkoopstraat is in volle gang. De toren belooft een iconisch ijkpunt voor de omgeving te worden.

circle_tehuur_03
circle_tehuur_04

Een weids uitzicht over de stedelijke omgeving.

Meer informatie

Interesse?

Lingotto Management is verantwoordelijk voor het commercieel beheer van de Kauwgomballenfabriek.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Marika Wijn via onderstaande button of bel 020 560 89 10